| Razvilka.org.ua - Нове Життя!!! |
| Vetal | Дата: Четвер, 19.11.2009, 21:02 | Сообщение # 1 |
Admin
Статус: Offline
| Ну Ось Друзі! Я натягнув на наш сайт новенький, гламурненький дизайн і пропоную стартувати;)) Як публікувати статті? Наприклад ми хочемо додати якусь новину про автомобілі. Я роблю так: - Іду на google.com, задаю у пошук, наприклад, "свежая авто новость".
- На одному з купи сайтів у видачі Гугла я беру першу що трапляється на очі статтю "Volkswagen стал крупнейшим в мире автопроизводителем"
- Копіюю її текст, іду на translate.meta.ua і перекладаю на українську.
- Перекладений текст кпіюю і іду на наш коханий сайт.
- Заходжу як адмін на сайт, під своїм логіном (у кого немає, або хто забув - реєструємось)
- Тисну на головній сторінці на посилання [ Добавить новость ] і вставляю у поле редактора текст статті.
- Обираю категорію: Автомобілі
- Додаю назву матеріалу: Volkswagen став найбільшим в світі автовиробником
- Вставляю картику, стирену на тому ж сайті що і стаття (про те як вставляти картинки, я розповім пізніше)
- Виділяю ключові слова Жирним шрифтом
- У полі "Теги" пишу ключові слова: Volkswagen, Toyota, Porsche
- Тисну "Додати"
Все. Є ще деякі нюанси що-до перевірки тексту на унікальність, ключових слів і тих самих картинок, та про це вже будемо говорити походу;)) Питання і пропозиції прошу вносити тут:))
|
| |
| | |
| Niagara | Дата: Субота, 21.11.2009, 10:21 | Сообщение # 2 |
| Я дещо вже добавила, Думаю можна добавить ще декілька тем (або розділів), які цікавлять всіх і завжди: - політика/ гроші / секс і т.д.
|
| |
| | |
| Vetal | Дата: Субота, 21.11.2009, 12:26 | Сообщение # 3 |
Admin
| Во-во! Пропозиції це добре!!! Молодець Юльчик!!!
|
| |
| | |
| Совушка | Дата: Вівторок, 24.11.2009, 14:46 | Сообщение # 4 |
| і я вже отмітилась)))) Веталь, викладуй як розмістити картинки бо так не цікаво.))
|
| |
| | |
| Viking | Дата: П`ятниця, 27.11.2009, 16:16 | Сообщение # 5 |
|
| так про картинки теж одразу пиши...будем навчатись о великий майстер))))
|
| |
| | |
| Vetal | Дата: П`ятниця, 27.11.2009, 19:05 | Сообщение # 6 |
Admin
| Пишу! При додаванні статті у редакторі ми тиснем на кнопочку з сонечком... Курсор у нас має стояти на початку тексту. Далі, натиснувши на "папочку" ми потрапляємо у "файловий менеджер" нашого сайту... У файловому менеджері я зробив для нас три папочки... Відкриваємо одну з цих папок, і тиснем кнопку "Вибрати", вибираємо картинку на своєму компутері і тиснем "загрузить файл". Коли файл загрузиться ми нанього натискаєм... Далі нам потрібно зповнити данні картинки... Титл - це назва картинки, якесь ключове слово чи два, нариклад "Борщ зелений" А нище у випадаючому віконці вибрати "Left", тобто картинка у нас буде зліва. Потім тиснем "Insert" і все, картинка у нашій статті готова... P.S. Додавайте не великі картинки. І не соромтесь експерементувати і ставити запитання;)))) Всім пивіт!
|
| |
| | |
| Viking | Дата: Неділя, 29.11.2009, 14:43 | Сообщение # 7 |
|
| ух оце картини намалював)))  Додано (28.11.2009, 15:56) --------------------------------------------- так токо из гулянок вилизу одразу займуся пошуками цікавих новин)))доречи по опитуванню чоловічої статі всім дуже цікава тем"ерогеные зоны девушек)))"по цензурі пройде?))) Додано (29.11.2009, 14:43) ---------------------------------------------
как мене плохо(((
|
| |
| | |
| Vetal | Дата: Неділя, 29.11.2009, 16:41 | Сообщение # 8 |
Admin
| Якщо ти готова відкрити нам цю таємницю вкриту мороком, то клавіатуру тобі в руки!!! Друзі, прошу зацінити роботи наших спільних лімонних друзів тут і тут Рєспєкт, рєбятам!!!
|
| |
| | |
| Ilona | Дата: Понеділок, 30.11.2009, 13:14 | Сообщение # 9 |
| я відкрию таємницю - то один рєбят, просто рішив ввести всіх в оману і під двома ніками пише. але рєспєкт, рєспєкт.
|
| |
| | |
| Vetal | Дата: Понеділок, 30.11.2009, 18:44 | Сообщение # 10 |
Admin
| а я думав то вже Добриня зареєструвався;)))
|
| |
| | | | |
| Vetal | Дата: П`ятниця, 25.12.2009, 10:23 | Сообщение # 12 |
Admin
| Дякую, але активність решти громади мене просто пригнічує... :'(
|
| |
| | |
| Ilona | Дата: Субота, 26.12.2009, 11:36 | Сообщение # 13 |